Gå direkte til innhold
Utsikt over Tromsø om sommeren fra helikopterperspektiv

5 steder du må sjekke ut i Norge

Vårt eget land har fantastiske destinasjoner som alle nordmenn bør besøke i løpet av livet. Se listen, og sjekk inn på disse stedene!

1. Tromsø

Visste du at Tromsø er rangert i verdenstoppen for opplevelsesreiser? Det er det populære reisenettstedet TripAdvisor som står bak den gjeve kåringen. Nettstedet baserer seg som kjent på innhold skrevet av reisende som har vært på de ulikes destinasjonene, og her kommer Tromsø godt ut. Den vakre byen er rangert som verdens tredje beste destinasjon for opplevelser. Når det gjelder opplevelsesturer i Europa, troner Tromsø helt på topp.

Er du i Tromsø om vinteren kan du oppleve nordlyset, Ishavskatedralen , dra på snøskutersafari, topptur og dra på byen på et av Tromsøs mange utesteder. Om sommeren er Tromsø vel så vakker. Da skinner midnattssolen på himmelen fra dag til natt, og skaper en energisk og glad stemning hos både lokalbefolkningen og gjester. Tromsø er kjent for sitt yrende uteliv, og ligger vakkert til omgitt av fjell og fjorder. Les våre beste tips til steder å besøke i Tromsø. 

Se våre hoteller i Tromsø.

 
 

2. Lofoten

Det er en grunn til at alle snakker om Lofoten. Øyområdet i Nordland er både fantastisk vakkert, dramatisk og unikt. Været er skiftende, og naturopplevelsene er mange med nordlys om vinteren, midnattssol om sommeren, bratte fjell og nydelig havutsikt. Lofoten byr på aktiviteter som fjellturer, toppturer, fiske, sykling, klatring, båtturer, RIB-turer og kajakkpadling. Turister fra hele verden reiser hit for å nyte den spektakulære naturen som forandrer seg i forhold til årstiden.

Se vårt hotell i Svolvær i Lofoten.

3. Bergen

Bergen er Norges nest største by og bergensere er utrolig stolte av hjembyen – med god grunn. Fløibanen tar deg på toppen av Fløyen og gir deg en flott utsikt over Bergen. Bryggen i Bergen består av den gamle trebebyggelsen og har koselige restauranter, fiskebutikker og kaféer. Byen har nok av muséer, severdigheter og koselige spisesteder, og Bergen er verdt flere besøk.

 
 

4. Flåm

Flåmsbanen har blitt kåret til verdens beste togreise av Lonely Planet, og er også en av verdens bratteste. Fjell og fjord blir ikke vakrere enn i Flåm. Her strømmer turister til for å se naturen som kan oppleves fra tog, cruiseskip, bil, til fots eller på sykkel. For å få den ultimate opplevelsen, ta toget til Myrdal og videre til Flåm.

Se våre hoteller i Bergen.

5. Trollstigen

Trollstigen ligger på fylkesvei 63 i Rauma kommune i Møre og Romsdal. Den dramatiske og krappe veistrekningen er en unik opplevelse, og kombinert med utsikten er dette blitt en svært populær destinasjon. Over en halv million mennesker besøker Trollstigen hvert år, og veien ligger ca. to timer med bil fra Molde.

Se vårt hotell i Molde.

Relatert innhold