Gå direkte til innhold

Thon Hotels

10 skjulte perler i Trondheim

Trondheim er en fantastisk by og har mye mer å by på enn bare Nidarsdomen. Her er våre favorittsteder i Trondheim som er verdt et besøk.

1. SuperHero Burger

En uformell diner og burgersjappe som serverer burger og pommes frittes innpakket i papir på sølvbrett. Burgerne er laget av nykvernet kjøtt og stekes på kullgrill.

2. Bakklandet Skydsstasjon

I det superkoselige trebygget ligger Bakklandet Skydsstasjon som er stolte av sine hjemmelagde kaker og matretter. Gjester kan søke om og kjøpe et stamgjestekort hvor man får rabatt på maten. De er kjent for sitt danske sildebord, fiskesuppe, lune leverpostei og fantastiske kaker.

3. Antikvariatet

Antikvariatet en musikkafé og bokbar med masse sjel. De har også uteservering og det holdes konserter og andre kulturelle tilstelninger her. Husk å gå til den innerste baren.

Se våre hoteller i Trondheim.

4. M/S Bjørnvåg

Velkommen om bord i Trondheims eneste restaurantbåt! M/S Bjørnvåg er en gammel passasjerferge som gikk i rute på Vestlandet. Restauranten er liten, og kokkene lager kreative smaksmenyer med sesongens beste råvarer. På sommeren tilbyr de også båtturer til grupper.

5. Folk og fe

Denne intime bistroen har en liten meny, men alt på den smaker fortreffelig. Små porsjoner danderes lekkert på trefjøler, små stekepanner eller steintavler.

 
 

6. Emilies Eld Restaurant & Bar

På superkoselige Emilies Eld Restaurant & Bar har de åpent kjøkken og man kan se kokkene lage retter over flammegrillen. Maten er laget fra bunnen av og man kan velge mellom en enkel barmeny, 3, 4 eller 5-retters eller vanlig À la Carte-meny. Husk å bestille bord i forveien.

7. Dromedar Kaffebar

Dromedar Kaffebar har fire kafeer og et bakeri i Trondheim sentrum. Liker du god kaffe, så er dette stedet for deg. Bakeriet lager kaker på bestilling – alt fra marsipankaker til moderne moussekaker pyntet med makroner. Dromedar serverer også sandwicher, brownies, makroner, scones og bakst.

8. Ila Brainnstasjon

Kulturkaféen Ila Brainnstasjon har en koselig bakgård og her kan du få med deg gratis intimkonserter, standup og poesikvelder. På veggene henger bilder og kunst, og de har en enkel meny med både kalde og varme retter.

Les også: 10 skjulte perler i Bergen

9. Kieglekroa

Kjent som Trondheims eldste pub og for sitt store utvalg av øl. På Kieglekroa finner du øl fra mindre mikrobryggerier og store ølbryggerier. Gjester kan spille både sjoelbak og dart her.

10. Ladeparken

Friområdet i Trondheim er et sted for å lade batteriene. Klatrestativ, lekestativ, lysthus, fontener, steiner å hoppe på i vannet og flotte grøntområder gjør det perfekt for barnefamilier, men også for besøkende som ønsker å se en annerledes bypark. 

Foto: morenourl/Visitnorway.com

Relatert innhold