Gå direkte til innhold

Sommer- og høstaktiviteter

Skeikampen er ikke bare en vinterdestinasjon for de som er glad i ski. I sommerhalvåret anbefaler vi blant annet fiske, golf og sykling.

 
 
 
 

Fjellturer

Turer i fjellet har vært essensielt for turistene på Skeikampen de siste 140 årene. Våre dyktige ansatte på hotellet kan gi deg gode tips til de beste rutene tilpasset alle nivåer, både for store og små.

Sykling

Skeikampen er kjent som et av Norges beste steder for stisykling i høyfjellet og fin familievennlig tursykling på trivelige seterveier. Sykkelrutene på Skeikampen byr på varierte terreng, og enten du er helt fersk, eller erfaren, har du et bredt utvalg sykkelruter å velge i. Her kan du velge blant Norges beste stisykkel-ruter eller seterveger med lite trafikk som er perfekt på hele familien.

Golf

Skei Golf byr på Nordens høyest beliggende 18-hulls golfbane 854 meter over havet. Her er det både turneringer og kurs om sommeren.

Fiske

Skeikampen byr på variert fjellfiske med mange gode fiskevann og elver. Hotellet gir deg gjerne tips til både barnevennlige og spektakulære fiskevann.

Stolheis

Stolheisen holder åpent 3. - 5. oktober, 10.00 - 15.00.

Ler mer om alle aktivitetene på skeikampen.no.