Gå direkte til innhold

Thon Hotels

Thon Hotel Storo

5. september 2018 åpner vi et nytt og innovativt hotell med fantastiske konferanselokaler, skapt for de som ønsker å lære, formidle, skape og inspirere.

Thon Hotel Storo blir en sosial møteplass hvor man kan nyte en drink i baren etter kino eller en handletur, bestille en cappuccino eller spise frokost, lunsj og middag.

Hotellet åpner et nytt og spennende restaurantkonsept, og menyen blir basert på sesongens beste råvarer. Det vil bli lagt stor vekt på kortreist og økologisk mat med fokus på bærekraft. Hotellet vil også få en egen uteservering i tilknytning til baren og restauranten.

 
 
 

Moderne konferansesenter

Få mer energi, bli inspirert og vekk din indre kreativitet i vårt toppmoderne konferansesenter. Med en beliggenhet nær kollektivtransport og Oslos største kjøpesenter, er Thon Hotel Storo et perfekt sted å legge en konferanse, kick-off eller møte.

Vi har lagt stor vekt på fleksible løsninger som kan tilpasses små, mellomstore og store bedrifter. Vi har plass til opptil 400 personer i den største salen og vi har store pause- og mingleområder som er perfekt for nettverksbygging og sosiale møter.

 
 
 

Storo som destinasjon

Med en beliggenhet sentralt mellom Nydalen og Storo i Oslo, er det enkelt å komme seg til Mathallen, kino, shopping og naturopplevelser som Akerselva og Grefsenkollen. Hotellet ligger ved siden av Norges største kinosenter, Storo Storsenter, SATS Nydalen, Handelshøyskolen BI, restauranter, kaféer og barer. Det er kort vei til T-bane, trikk, buss og tog, og det er gode parkeringsmuligheter.

Sentral beliggenhet

Hotellet har T-bane, trikk, tog, buss og flybuss i umiddelbar nærhet.

 
 

Nytt og moderne

Thon Hotel Storo har luftige og store gjesterom med smart-TV'er og Bose-anlegg. Design og fargevalg i lobbyområdet på hotellet innbyr til en kreativ møteplass for våre gjester. Vi har også et flott og velutstyrt treningsrom, gratis trådløst internett og en velsmakende frokost inkludert i prisen.

Velkommen til Thon Hotel Storo.

Bilder

Resepsjonen på Thon Hotel Storo
1 / 13

Resepsjonsområde

Resepsjonen på Thon Hotel Storo
2 / 13

Resepsjonsområde

Resepsjonen på Thon Hotel Storo
3 / 13

Resepsjonsområde

Resepsjonen på Thon Hotel Storo
4 / 13

Resepsjonsområde

Hotellrom på Thon Hotel Storo
5 / 13

Hotellrom

Hotellrom på Thon Hotel Storo
6 / 13

Hotellrom

Hotellrom på Thon Hotel Storo
7 / 13

Hotellrom

Eksempel på bankettoppsett
8 / 13

Bankettoppsett

Eksempel på klasseromoppsett
9 / 13

Klassromoppsett

Restaurant på Thon Hotel Storo
10 / 13

Restaurant

Restaurant på Thon Hotel Storo
11 / 13

Restaurant

Korridor i konferanseområde på Thon Hotel Storo
12 / 13

Konferanseområde

Mingleområde på Thon Hotel Storo
13 / 13

Mingleområde for konferansegjester