Gå direkte til innhold
Fisk servert i restauranten Bristol Grill

Hotel Bristol

Bristol Grill

Vi inviterer dere til en unik smaksopplevelse med historiske røtter. På vårt moderne kjøkken jobber vi helhjertet med å bevare kunsten av klassisk matlagning. Med godt håndverk til grunn for alt vi gjør, står de gode smakene i fokus. Vi ser frem til å glede dere med både spesialiteter og à la carte-retter tilberedt med kjærlighet og lang erfaring av vårt kjøkken. Vår meny vil skiftes stadig og tilpasses årstidens friske råvarer.

Kristian IV's gate 7, 0164 Oslo Tlf: +47 22826000 Org. nummer *:NO910832824
  • Restaurant

Restaurant

Åpningstider

Mandag - lørdag: 17.00 - 22.00

Søndag: Stengt

Bristol Grill vil holde stengt 1. juli - 12. august

 
 

Bordbestilling

Reserver bord her. 

Du kan også ta kontakt med oss mandag - fredag mellom 10 - 17 på telefon 22 82 60 00 eller sende oss en e-post: .

  • Bar

Bar

Åpningstider

Mandag - onsdag: 17.00 - 00.00

Torsdag - lørdag: 17.00 - 01.00

Søndag: Stengt

Arrangement 15. juni 2019

Få ting kan måle seg med en saftig biff og velsmakende bearnaisesaus, akkompagnert med noe godt i glasset. Den 15. juni åpner Bristol Bar dørene til en kveld dedikert til nettopp dette.

For å gi deg den beste smaksopplevelsen, har vi utvalgt kjøtt av fineste kvalitet, som har tørrhengt i hele hundre dager. Kjøttet får med dette en ekstra rik umami-smak du sent vil glemme.

I anledning Oslo Gin Festival samme helg, vil vi servere fantastiske cocktails hvor norsk gin har fått hovedrollen. Vi er stolte av å servere Harahorn Gin, basert på norske bær og urter, produsert av Det Norske Brenneri. Med sine gamle, norske håndverkstradisjoner bruker de kun de beste råvarene fra norsk natur i sine håndlagde produkter.

Arrangementet starter kl. 21.00 på Bristol Bar, og denne kvelden har vi begrenset med plasser. Vær derfor rask med din reservasjon per telefon eller e-post.

Pris: 500 kr for 500 g Dry Aged Beef m/ bein 
Merk: Det er ikke mulig å bestille mindre enn et halvt kilo.