Gå direkte til innhold
SAM lekeland med sklier, labyrtiner og klatrestativ

SAM Lekeland

Ta med barna på SAM Lekeland og bo komfortabelt på Thon Hotel Harstad.

Om SAM Lekeland

SAM Lekeland skal være et attraktivt tilbud til hele familien. Her kan dere oppleve spennende, utfordrende og morsomme aktiviteter for store og små. I tillegg til selve lekelandet har vi 3D golfsimulator og biljard for de voksne. Ønsker du å trekke deg litt tilbake mens ungene leker kan du besøke vårt unike nordlysrom.

Lekelandet har fokus på barn i aldersgruppen 0-12 år. Lekelandet er inndelt i aldersbestemte områder med aktiviteter som passer for alle. Det er konstruert slik at det er mulig å ta seg gjennom lekelandet i mange ulike ganger, der alle gangene fører til ulike aktiviteter/muligheter. Her er hinderløyper, ballbinger, flere ulike sklier, ballkanoner, trampoliner, sykkelbane med mer. Hele konstruksjonen er 600 kvadratmeter i grunnflate og i 4 nivåer, smekkfull av opplevelser!

Thon Hotel Harstad

Thon Hotel Harstad ligger sentralt ved kaia og i hjertet av Harstad. Utsikten over Vågsfjorden fra gjesterommene, og ikke minst konferanseavdelingen, er fantastisk. Det er kun en kort spasertur fra hotellet til kulturhuset, byens butikker og restauranter.

Priser

1 voksen + 1 barn: 1 000 kr

2 voksne + 1 barn: 1 150 kr

2 voksne + 2 barn: 1 400 kr

Prisen inkluderer overnatting i standard dobbelt-/familierom, frokost og inngang til SAM lekeland.

Sen utsjekk på søndager

På søndager tilbyr vi dessuten sen utsjekk frem til kl.18.00 ved ledig kapasitet.

Bestilling

Kontakt Thon Hotel Harstad på telefon 77 00 08 00 eller e-post .