Thon Hotels

Du er her: Thon Hotels / Show / Peer Gynt

Peer Gynt har rundet 50 – og føler det er på tide å gjøre opp status for sitt ville liv. Nå legger han alle kort på bordet, i beste sendetid. Mens Henrik Ibsen satte Peer inn i et heilnorsk bygdesamfunn, har regissør Alexander Mørk-Eidem valgt å la løgneren og opportunisten Peer Gynt få utfolde seg i det norskeste av det norske: i studio hos Fredrik Skavlan. Her blir han konfrontert med seg selv og det livet han har levd.

Den ettertraktede og prisbelønnede regissøren Alexander Mørk-Eidem har skrevet om og modernisert teksten – som fortsatt går på rim. Vi befinner oss i Norge anno 2014. Fra Skavlan-studio forteller Peer sin historie, sammen med en rekke norske kjendiser. Det skal vise seg at kjendisene også er karakterer i Peer Gynt.

Eindride Eidsvold spiller Peer, en sjarmerende drittsekk som dealer med både våpen og mennesker. Og som i ethvert Skavlan-show medvirker en musikkartist. Dette er Solveig, som spilles av låtskriver og sanger Amina Sewali. Gjennom hele forestillingen byr hun på nyskrevet materiale og kjente popsvisker.

Mørk-Eidem ønsker å ta tilbake Peer Gynt, som fra Ibsens side ikke var skrevet som noen feiring av det norske. Er det sånn at vi i Norge anno 2014 dyrker de sidene ved Peer Gynt som Ibsen tok avstand fra, kynismen, egoismen og jakten på egen suksess? I 2014 er både Peer Gynt og Norge i midtlivskrise. Peer fyller 50, og Norge feirer grunnlovsjubileum. Man har nådd sine mål: penger, velstand og status. Hva nå? Hvilke spørsmål har Skavlan på lur? Blir både Peer – og Norge – tatt med buksene nede?

Priser

Billett til forestillingen og overnatting i 1 døgn med frokost er inkludert i våre pakkepriser.

Våre Budget-hoteller

Kr 860,- pr person i dobbeltrom / Kr 1 080,- pr enkeltrom

Våre City-hoteller

Kr 985,- pr person i dobbeltrom / Kr 1 330,- pr enkeltrom

Thon Hotel Vika Atrium

Kr 985,- pr person i dobbeltrom / Kr 1 330,- pr enkeltrom

Thon Hotel Opera

Kr 1 085,- pr person i dobbeltrom / Kr 1 530,- pr enkeltrom

Hotel Bristol

Kr 1 110,- pr person i dobbeltrom / Kr 1 580,- pr enkeltrom

I tillegg kan vi tilby 3-retters showmeny fra kr 410,- pr person på utvalgte restauranter.

E-postshow@thonhotels.no 
Telefon: 815 52 442
Fax: 23 08 02 90

Bestill billetter

Bestill billett til ønsket arrangement