Thon Hotels

Du er her: Thon Hotels / Show / Dora Thorhallsdottir

En forestilling om alt vi har blitt fôret opp med tidligere, som har fått oss til å tro at vi skulle leve et helt perfekt og supert liv. Men så ble det ikke sånn i det hele tatt. Forventningene gikk i dass: feriene ble aldri som i reklamen, pepperkakebakingen gikk som regel ad undas og sexlivet ble overhodet ikke slik du drømte (drømmer) om.

Når du dikter opp ting som mangler i kjøleskapet, bare for å få kunne gå alene på butikken i ti minutter. Når du, uansett hvor lenge du sover, våkner opp med en følelse av å bare ha duppet av litt. Når du elsker NRK Super og ikke aner hvorfor du falt for mannen din. Når du tenker at fugleinfluensa er verdt prisen bare for å få to uker alene på isolat. Da skjønner du at det var ikke sånn det skulle bli...

Stand up-showet Det var ikke sånn det skulle bli… handler altså om alle forventningene som aldri ble innfridd. En blanding av humor og alvor, om et samfunn som dyrker det vellykkede og hva det gjør med oss.

Dora Thorhallsdottir var stand up-komiker på heltid fra 2000-2004, noe hun bl.a. ble nominert til Komiprisen og "Stå Opp"-prisen for. Hun sluttet for å bli relasjonsterapeut, men er nå tilbake på humorscenen med sitt splitter nye one-woman-show. Det var ikke sånn det skulle bli...

Priser

Billett til forestillingen og overnatting i 1 døgn med frokost er inkludert i våre pakkepriser. 

Fra kr 735,- per person i dobbeltrom på Thon Budget. 

I tillegg kan vi tilby 3-retters showmeny fra kr 410,- pr person på utvalgte restauranter.

E-postshow@thonhotels.no 
Telefon: 815 52 442
Fax: 23 08 02 90

Forestillinger

  • Fredag 15. jan., kl. 18:30
  • Lørdag 16. jan., kl. 18:30
  • Fredag 13. feb., kl. 18:30
  • Lørdag 14. feb., kl. 18:30

Aldersgrense: 20 år

Spilletid: 1 t. 20 min.

Scene: Klubbscenen

Thon-hotell i Oslo

I Oslo finner du Thon-hotell i alle priskategorier, fra rimelige Budget-hotell til sentrumsnære City-hotell og Conference-hotell.

Bestill billetter

Bestill billett til ønsket arrangement