Thon Hotels

Du er her: Thon Hotels / Hotell / Hotell Trondheim / Britannia Hotel

  • 1060
  • Zoom: 15
Dronningens gate 5, 7011 Trondheim
Telefon: +47 73 800 800

Britannia Hotel stenger 1. juli 2016

Fra 1. juli er ikke Britannia Hotel lenger en del av Thon Hotels. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen til å bo hos oss ut juni 2016.

Slik bor du

Britannia Hotel har vært Trondheims klassiske hotell i mer enn 110 år og tilbyr i dag 247 unike værelser, inkludert 11 suiter svært sentralt i Trondheim. Hotellets majestetiske hovedfløy har komfortable hotellrom i klassisk stil med individuelle særpreg. I “Kunstnergaten” finnes kunstnerrom i flere romkategorier, pent dekorert av ulike kunstnere. Hotellets spafløy har hotellrom som er spesielt tilrettelagt for våre spagjester. Alle rom i denne fløyen er blant annet utstyrt med badekåper og tøfler.
Se bilder og beskrivelse av rommene våre 

Spa og velvære

Britannia Hotel i Trondheim har en fantastisk spa og velvære-avdeling. Her kan du slappe av i rolige omgivelser etter en lang dag med møter, eller nyte en av de mange spabehandlingene under en romantisk weekend.
Se bilder og mer informasjon fra vår spa- og velværeavdeling

Mat og drikke på hotellet

Med flere konsepter, er alle behov og smaker ivaretatt på Britannia Hotel. Vårt store restauranthus med mange konsepter varierer fra formiddagskaffe og konditori, kveldsarrangementer i historiske lokaler, en ærverdige cocktailbar, en av byens mest populære biffrestauranter, samt flere små og delikate salonger for de mindre men eksklusive selskaper. I tillegg har Britannia flere ballsaler, egnet for små og store begivenheter, banketter og festmiddager.
Se alle våre serveringssteder 

Konferanser, møter og banketter

Vårt hotell har en rik tradisjon som går helt tilbake til 1897. Våre salonger og saler har et historisk preg og gir ditt arrangement en helt spesiell atmosfære. Med et stort utvalg av lokaler kan vi arrangere banketter, møter og konferanser for opptil 400 personer.
Se bilder og mer informasjon om våre konferanserom og våre selskapslokaler 

Aktiviteter og ting å gjøre i hotellets nærområde

Hotellet ligger sentralt plassert i sentrum av Trondheim, og er et godt utgangspunkt for shopping, teater, museer, restauranter og uteliv i Trondheim.

VÅRE BESTE PRISER DE NESTE DAGENE

ma 24.
 
ti 25.
 
on 26.
 
to 27.
 
fr 28.
 
lø 29.
 
sø 30.
 
ma 31.
 
ti 01.
 
on 02.
 
to 03.
 
fr 04.
 
lø 05.
 
sø 06.
 

Viser laveste tilgjengelige pris for 1 voksen for overnatting i ett døgn. Se alle våre beste priser i priskalenderen.

Rommene

  • 247 rom
  • Hotellet har allergikerrom

Beliggenhet

  • 500 meter til togstasjon
  • 250 meter til flybuss
  • 32 km til Trondheim Lufthavn Værnes

Del denne siden: