Thon Hotels

Du er her: Thon Hotels / Hoteller / Hoteller i Svolvær / Thon Hotel Lofoten / Restaurant / Mattradisjoner i ny form

Rom 1

Voksne

Barn

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Rom 2

Voksne

Barn

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Rom 3

Voksne

Barn

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Rom 4

Voksne

Barn

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Rom 5

Voksne

Barn

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Rom 6

Voksne

Barn

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Rom 7

Voksne

Barn

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Rom 8

Voksne

Barn

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Rom 9

Voksne

Barn

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

  • 68.23131714.564512
  • Zoom: 14
Torget, 8300 Svolvær
Telefon: +47 76 04 90 00

Mattradisjoner i ny form

  • restaurant
  • restaurant
  • restaurant
  • restaurant
  • restaurant

Lofoten er tuftet på flere hundre år lange mattradisjoner, hvor fellesnevneren er oppskrifter og kunnskap om foredling, formidlet fragenerasjon til generasjon. I dag handler det om å forvalte og videreføre de tradisjoner som har gjort våre råvarer verdenskjente. Det er dette våre kokker også er blitt kjente for.

Som alle andre kunstformer er matlaging basert på mål og proporsjoner i den fine balansen mellom alle sansene. Vi er opptatt av at du som vår gjest skal få et innblikk i våre rike kultur, om det så bare er en smak, en duft...

Forfatteren Johan Bojer har bedre enn de aller fleste klart å beskrive forholdene som rådet i Lofoten for mer enn 100 år siden. Sterke og brutale skildringer omkring regionens historiske opphav: Lofotfiske, overlevelse og værmessige utfordringer. Freidig har vi søkt å skape et historisk spenn mellom den gang de djerve menn rodde fisket, og det moderne innen kokkekunst og formuttrykk.

Del denne siden: