Thon Hotels

Du er her: Thon Hotels / Hotell / Hotell Gardermoen / Thon Hotel Oslo Airport / Mat og drikke

Rom 1

Voksne

Barn

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Rom 2

Voksne

Barn

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Rom 3

Voksne

Barn

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Rom 4

Voksne

Barn

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Rom 5

Voksne

Barn

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Rom 6

Voksne

Barn

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Rom 7

Voksne

Barn

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Rom 8

Voksne

Barn

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Rom 9

Voksne

Barn

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

Barnets alder og sengevalg

  • 60.1653111.15452
  • Zoom: 15
Balder Allé 2, 2060 Gardermoen
Telefon: +47 63 92 94 00

Brasserie Bassit

  • restaurant
  • restaurant
  • restaurant

Hos oss på Thon Hotel Oslo Airport står gjesten i hovedfokus. Vi har nå staket ut en ny kurs for vår restaurant. Vår ambisjon er å levere en solid matopplevelse og det lille ekstra som du ikke hadde forventet. Alle Conference hotellene i Thon Hotels legger stor vekt på hjemmelaget mat med fokus på sesong, kvalitet, sunnhet og norske råvarer. Derfor samarbeider vi med flere av Norges beste leverandører for å sikre oss de beste produktene.

Vårt nye satsning område er italiensk pizza med norsk vri og ekstra godt mørnet storfekjøtt grillet til perfeksjon.  Kjøttet tar vi fra lokale gårder i Mjøs distriktet og dette er store melkekyr med god marmorering som blir håndplukket for oss. Vi benytter av en metode som kalles dryaged der vi tørr-modner kjøttet i vårt eget mørning skap, kombinert med nøye utvalgte dyr gir dette en unik kvalitet med tanke på saftighet og mørhet. Storfe tørrmodnes mellom 35- 50 dager.

I Brasserie Bassit kan du selv se det flotte mørningsskapet med kjøtt og pølser til mørning.

Vårt mål er å skape gode matopplevelser som er smaksrike og basert på gode råvarer som er både lokale og internasjonale.

Vi ønsker å være enda mer lokal, uhøytidelig, personlig og engasjerte i forhold til vår nye restaurant Barsserie Bassit.

Bassit Bar

  • restaurant
  • restaurant
  • restaurant
  • restaurant

Bar Bassit er hotellets bar og lounge og ligger i første etasje rett ovenfor restauranten, og er åpen for alle våre gjester. Her kan kollegaer samles til en kaffepause mellom møtene eller ta en drink før eller etter middagen. Vi kan tilby deg alt du måtte ønske, fra øl og vin til drinker og coctails, aperitif- og avecservering, samt snacks og småretter.

Hos oss kan du og dine kollegaer ta et salg shuffleboard før eller etter middagen. Shuffleboard er et fantastisk spennende og morsomt spill som kan utøves av folk i alle aldre. Pris kr. 5,- per minutt. 

Dagens 3-retter og konferansemiddag

Hotellets kjøkkensjef komponerer menyer til alle anledninger, uansett ønsker og behov.

Del denne siden: